U vindt op EigenWijs ook ons festivalmarkt. U kunt er vooraf, in de pauzes en achteraf terecht voor informatie, boeken en diverse producten. Ook de informatie en boeken van onze sprekers zult u er kunnen vinden.
Hieronder de diverse standhouders die aanwezig zullen zijn.

NIEUWE & OUDE GEOMETRIE

Erik Verkuijlen & Frank van den Dungen

De hele natuur is gebaseerd op geometrische structuren. De wetenschap krijgt daar steeds meer zicht op, bijvoorbeeld door de water-kristallen van Emoto. Vroeger hadden wijzen als Pythagoras, Plato en Da Vinci daar al uitgesproken ideeën over. Tegenwoordig bestaat er een groeiende belangstelling voor (heilige) geometrie.

Wij doen onderzoek naar geometrie én naar de werking daarvan. We presenteren hier de ‘genesa’, een nieuwe geometrie, die het energetische veld aantrekt, reinigt en versterkt weer uitzendt. We vragen ook aandacht voor de geometrische taal van de graancirkelmakers. En daarnaast presenteren we ook ‘oudere’ geometrie, zoals de piramide, de merkaba, het labyrint en de levensbloem.

www.momentenvanverwondering.nl                                 www.duvinci.nl/genesa

80 BEELDVERHALEN

Een kunstproject over vrijheid.                                                                       

Ik ben Petra en ik houd een kunstproject over vrijheid.

Ik vraag mensen hun unieke verhaal over vrijheid te vertellen. Dit verwerken we in een beeld van klei.

Vrijheid is erg actueel. We vieren 80 jaar vrijheid na WOII maar hoe vrij voelen we ons nu?

Niet vrij zijn voel je van binnen. Je wilt jezelf bevrijden. Hierin kom je vaak onbegrip en intolerantie tegen. Door de verhalen te delen wil ik dit doorbreken.

Op het festival kan je eenvoudig in een stukje klei verbeelden wat vrijheid voor jou is. We maken één beeld over vrijheid van die dag. Ook praat ik graag met je over vrijheid en misschien wil je wel een eigen Beeldverhaal komen maken in mijn atelier.

DE HERKIMER

Mijn naam is Laurentia Schepers en ik sta op de festivalmarkt met mineralen en stenen, zowel ruw als geslepen, en orgonite die ik zelf maak. Ook heb ik een kaartendeck met afbeeldingen van schilderijtjes die ik gemaakt heb en teksten die ik ‘doorkreeg’ Tevens heb ik er wenskaarten van laten maken. Mijn website is www.deherkimer.nl  voor de stenen en orgonite. Ook heb ik een website www.bewustwordingsmomentjes.nl waar ik het kaartendeck heb staan en de wenskaarten, en op de pagina ‘inzichten’ schrijf ik iedere week een stukje wat met bewustwording te maken heeft. Ik zie jullie graag op de festivalmarkt.

HET STRALENDE OOSTEN

Hey leuk medemens,

Wie zijn wij. Wij zijn een enthousiast groepje wat veel kennis heeft opgedaan en opleidingen hebben gevolgd: o.a. over wat voor ziekmakende synthetische hulpstoffen en vulmiddelen er aan zo’n 95 % van ALLE merken supplementen worden toegevoegd!

Deze synthetische vulstoffen kunnen gaan stapelen in ieders lichaam met alle gevolgen van dien.
Denk bijvoorbeeld aan het blokkeren van opname van de juiste stoffen en dat kan dan weer ons lichaam gaan verstoren.
Ons merk is 100 % puur natuurlijk want onze mening (missie) is:
supplementen horen uit de natuur te komen en niet uit een laboratorium!
Ook houden wij een prijsvraag en kun je hiermee een pot puur natuurlijke supplementen winnen.
Dus kom gezellig langs en laat ons je meenemen in ons verhaal, onze missie.
En we leggen graag aan je uit waar die verschillen hem nou allemaal in zitten.
Met gelijkgestemden gaan we de wereld mooier en gezonder maken.
 
Spirituele Kado Artikelen
https://www.spirituelekadoartikelen.nl/

Onze 2e webshop:
voedingssupplementen, maar dan zónder meuk!
https://happylife2023.beyuna.com/
 
Het Gezellige Team van Beyuna

SPIEGELBEELD

Spiegelbeeld is een onafhankelijk magazine dat zich richt op het inspireren en informeren van mensen over essentiële thema’s die bijdragen aan een bewuste en harmonieuze samenleving. Van gezondheid en voeding tot spiritualiteit, persoonlijke groei en de balans tussen lichaam en geest, natuur en maatschappij – we helpen onze lezers verbinding te maken met zichzelf en de wereld om hen heen. Het blad wordt gezien als een platform voor diegenen die geïnteresseerd zijn in zelfontwikkeling en het begrijpen van de wereld vanuit een breed perspectief. Spiegelbeeld moedigt lezers aan om bewuste keuzes te maken, verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen welzijn en actief bij te dragen aan positieve veranderingen in hun omgeving en de wereld.

JOY IN MY HEART

Hoi, mijn naam is Ingrid Manders, ben getrouwd en heb een volwassen zoon.
Op het Festivalmarkt Eigenwijs kun je me vinden met de verkoop van mijn unieke affirmatieproducten. Hiermee wil ik kinderen en volwassenen helpen om van zichzelf te houden door positief over zichzelf te denken en bewust te worden van hun gedachten.
Affirmaties (positieve uitspraken) helpen je met het opbouwen van zelfvertrouwen, het ontwikkelen van een positieve mindset en het bevorderen van een gezonde, emotionele ontwikkeling.
Ook heb ik een jongerenprogramma waarbij kinderen een positief en gezond zelfbeeld ontwikkelen, waardoor ze meer zelfvertrouwen krijgen en weer van zichzelf gaan houden. Dit is zo belangrijk, omdat het de basis is van een gelukkig en gezond leven.
Ben je benieuwd naar wat ik voor jou of jouw kind kan betekenen, dan zie ik je heel graag 10 november in Schijndel.

Liefs Ingrid

Joyinmyheart

MARIO BUNTHOF

Ik ben Mario, vrouw, moeder, coach, energetisch heler, familie-opsteller, schrijver en een voorop-loper. Op de festivalmarkt wil ik :

 

1. Mjn boek “What the hek” introduceren.
Voor mij was het schrijven van een boek, en met name over de impact hebbende gebeurtenissen in mijn leven een intense en leerzame periode. Mijn levenservaringen gaven prachtige levenslessen, die ik met de lezer wil delen.
Thema’s: redder- en slachtofferschap, familiesystemen met dominantie, Balans in mannelijke- en vrouwelijke energie en nog veel meer.

 

2. Mensen de URIM energetische stoelen van Monique Timmers laten ervaren. De energetische stoel is zo gemaakt dat er een bundeling van energie ontstaat, een zogenaamde krachtplek, die zorgt voor heling op fysiek, emotioneel en spiritueel vlak. Kennismaking met astronomische geneeskunst.

ZWETEN VOOR ETEN

Het idee achter Zweten voor Eten is dat wij, de mensen die graag gezond en eerlijk voedsel eten, de lokale boer fysiek gaan meehelpen.De (biologische) boer heeft het momenteel niet makkelijk. Het is daarom de hoogste tijd dat wij gezamenlijk de handen uit de mouwen gaan steken voor de agrariër bij ons om de hoek. Alleen niet voor geld, maar in ruil voor oogst!

In onderling overleg bepalen jullie de klus, de duur én de vergoeding (in de vorm van eten). De vorm van hulp kan van alles zijn; administratie, technisch onderhoud, of onkruid plukken. Maar bijvoorbeeld ook het opzetten van een boerderijwinkel of een logistiek netwerk van afnemers.

Het platform Zweten voor Eten is slechts de verbindende schakel tussen de (biologische) boer en de helpende handen. Voor meer informatie kunt u terecht op: www.zwetenvooreten.nl

 

Met verbindende groet,

Gaby

JULIA’S LEREN TASSEN

Primeur op de markt;Julia’s leren tassen! Met veel liefde en passie maak ik tassen van leer. Ik gebruik graag de natuurlijke vorm van het materiaal en speel met kleur, steen, schelpen en mozaïek. Altijd op zoek naar de balans tussen praktisch gebruik en schoonheid. Wil jij ook zo’n bijzondere tas met een natuurlijke uitstraling aan je arm? Ook voor mannen. Welkom!

Kom kijken bij mijn kraam.

Groetjes Julia